Avrupa Birliği ülkeleri oturum izni

Volkan

Üye
Üye
ABye-Üye-olan-Ülkeler-Hangileridir.jpg

AB Schengen ülkelerinde oturum izni alabilmeniz için uzun süreli vizeye ihtiyacınız var. Bu eğitimle, çalışma izniyle, yatırım yaparak olabilir.

Bunlardan eğitim ile yararlanabileceğiniz seçenek, Universite veya yüksek lisans olabilir. D Tipi Vize(Ulusal Vize) alırsınız. Bu vize türüyle Erasmus, öğrenci değişim programları, çalışma ve oturum gibi 90 günden daha uzun kalışlar için geçerli olan vize türü.

Oturumunuz çıktıktan sonra her yıl AB ülkesine rahatlıkla oturabilirsiniz. Diğer Schengen ülkelerine yılda 90 günden fazla kalış ve serbest dolaşımınız vardır.

Turistik amaçlı schengen vizelerine ise belli süre için başvurulur. Hesapta teminat olmalı. Uçuş ve konaklama rezervasyonu yapılır. Belgeler hazırlandıktan sonra evrak teslimi yapılır.

Yatırımcı vizeleri için forumun iletişim bölümünden bilgi alabilirsiniz
 

GRF

Administrator
Yönetici
Bu arada D Tipi vize Schengen ülkeleri için ulusal vize türü olarak geçiyor. Genelde turistik vize başvurusu yapıldığında C tipi 90 günlük(1 yıl içinde kalınacak süre) vize veriyorlar.
 

Facebook Sayfamız

Üst Alt