Amaca Çalışarak, Emin Adımlarla İlerliyorlar

Ryan

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
13,294
Puanları
36
Amaca Çalışarak, Emin Adımlarla İlerliyorlar
Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Takviye Eğitim Kurs Merkezinde öğretmen ve öğrencilerle bir ortaya geldi.
Kemer Belediyesi’nin eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Takviye Eğitim Kurs Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrencileri ziyaret eden Belediye Lideri Topaloğlu, derslere katılarak öğrencilerle sohbet etti.
Üniversiteye hazırlık süreçlerinde tüm öğrencilere muvaffakiyetler dileyen Lider Topaloğlu, çalışmadan hiç bir şey olmadığını belirterek, öğrencilerin en hoş üniversiteleri kazanacaklarından emin odluğunu söylemiş oldu.
Topaloğlu, kurs merkezinde öğretmenlerin özverili biçimde öğrencilere yardımcı olduğunu tabir ederek, “Biz de öğrencilerimize gereken tüm takviyesi veriyoruz. Birinci amaçları derslere odaklanıp hoş bir üniversite kazanarak vatana ve millete hizmet etmek olmalı. Bunda en ufak bir kuşkumuz yok. Çocuklarımız bize güveniyor. Bu itimatlarını boşa çıkarmamamız gerekiyor. Öğretmenlerin başarısı ülkenin başarısı olacaktır.” diye konuştu.
Öğrencilerden Elif Doğan Tekin ise derslerin çok hoş gittiğini belirterek, sıkı ve sistemli biçimde çalıştıklarını söylemiş oldu.
Belediye Lideri Topaloğlu yardımıyla hoş bir eğitim sistemleri olduğunu tabir eden Tekin, sistemin kendilerine epey yarar sağladığını ve üniversiteyi kazanacaklarına inandıklarını kaydetti.
Öğrencilerden Sude Atasever de maksadının psikoloji olduğuna değinerek, Lider Topaloğlu’nun kendilerine sunduğu imkanların epey hoş olduğunu anlattı.
Öğrencilerden Eda Karahanlı, “Burada olmaktan hayli mutluyum. Çalışmalarımız çok hoş gidiyor. Her hafta deneme imtihanına giriyoruz. Burada randıman aldığımı düşünüyorum. Her şey epeyce hoş gidiyor.” dedi.
Kursta fiyatsız eğitim alan bir öbür öğrenci Yemliha Kancı ise “Başkanımızın bize verdiği dayanak yadsınamaz. Maddi ve manevi takviye verdiği için ona minnettarız. Öğretmenlerimiz de bize elinden geldiği kadar yardımcı oluyor. Hepsine fazlaca teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.
Öğrencilerden Ahmet Kavrut da yaklaşık 6 aydır kursta eğitim aldığını belirterek, “Gelmedilk evvel net sayılarım fazlaca berbattı. Buradaki öğretmenlerim epeyce güzel ders anlatıyor. Bu imkanları sağladığı için Liderimize hayli teşekkür ediyorum. Bu kurs yardımıyla imtihanda epeyce güzel şeyler başaracağımı düşünüyorum. Bu imkanlar bize büyük bir armağan.” diye konuştu.
Öğrencilerden Betül Coşkun da Lider Topaloğlu’nun kurstaki öğretmenlerin kendilerine fazlaca şey kattığını kaydetti.
Öğrencilerden Halil Meşe, şu anda her şeyin eğlenceli ve hoş gittiğine değinerek, imtihan vakti çok başarılı olacaklarına inandıklarını lisana getirdi.
sonrasındasında kurstaki uzman öğretmenlerle de sohbet eden Lider Topaloğlu, çalışmalarında ve derslerde kendilerine muvaffakiyetler diledi.
Kurs merkezindeki öğrenciler, geçen yılki üniversite imtihanında Türkiye genelinde birinci 20 bin sıralamasında 6, birinci 50 bin sıralamasında 15 öğrenci muvaffakiyet elde etti.
Kurs merkezinde fiyatsız eğitim alan Erkut Kurt, üniversite imtihanına giren 2 milyon 607 bin 903 öğrenciden Türkiye genelinde 3 bin 476’ncı sıraya yerleşti ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İngilizce Tarih Kısmını kazanmıştı.
Öğrencilerden Belgin Armağan Tamuçin ise 8 bin 515’nci olarak Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Kısmını kazanmıştı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

ALINTIDIR
 
Üst