Hull City’i satın alan Acun Ilıcalı ihtilal niteliğindeki projesini paylaştı: Gayemiz Premier Lig’de birinci 6’ya oynamak

ffalivvv

New member
Katılım
13 Nis 2021
Mesajlar
521
Puanları
0
Hull City‘yi 30 milyon pound karşılığında satın alan Acun Ilıcalı, İngiltere‘deki birinci geniş röportajını DailyMail’den David Coverdale’e verdi. Memleketler arası turnuvalarda İngiltere‘yi desteklediğini söyleyerek kelama başlayan Acun Ilıcalı’nın açıklamaları şöyle:

“1990 Dünya Kupası’nda İngiltere‘nin muvaffakiyetini epey âlâ hatırlıyorum. Gascoigne ve Lineker’li takım… O dönemki marşı bile ezbere biliyorum. İngiliz futboluna her vakit başka bir sevgim oldu. Bir ekip sahibi olmak benim hayalimdi. Maddi imkanım oluşunca İngiltere‘den kadro almaya karar verdim. İngiliz futbolunun damarlarımdaki kana karışmasını istiyordum.”

“BİR daha sonraKİ LEICESTER CITY OLMAYA ADAYIZ”

Muvaffakiyetin bir yılda geleceğini söyleyemem fakat gelecek dönemden itibaren yüksek bir konsantrasyonla Premier Lig’e yükseleceğimizi düşünüyorum. Birinci amacımız bu. Premier Lig’e çıkarsak düşmeye aday gruplardan olmayacağız. Hedefimiz birinci 6’ya oynamak olacak. Hull City‘nin Leicester City’den eksik bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Leicester’ın geçtiğimiz senelerdaki performansını takdir ediyorum. Bir daha sonraki Leicester City olmaya adayız. Hull City olarak kupalar kazanma potansiyeline sahibiz.

“PLANIMI ŞİMDİLİK GİZLİ TUTMAK İSTERİM”

Buraya para kazanmak için gelmedim. Planlarımda ‘Ne kadar kazanırım’ diye bir şey yok. Premier Lig’e çıkmak için en kıymetli değil lakin en hakikat transferleri yapacağız. Taraftarlar da Premier Lig’e geri dönmek istiyorsa daima birlikte çalışacağız. Taraftarlar kulübün değerli bir modülü. Taraftarları da oyuna dahil edecek, futbol tarihinde örneği görülmemiş bir ihtilalin hayalini kuruyorum. Bu planı şimdilik gizli tutmak isterim.

“İNGİLİZLERİN TÜRKİYE’DE TATİL YAPABİLECEKLERİ PLANLAR YAPIYORUZ”

Hull City taraftarlarının hoş ülkemde, Türkiye’de tatil yapabilecekleri planlar yapıyoruz. Türkiye’deki beşerler futbol hastası, İngiltere futbolunu da epeyce seviyorlar. Benim satın almam daha sonrasında Hull City’ye de büyük bir ilgi oluşmuş durumda. Bunlar daha başlangıç. İleride torunlarımıza Hull City ile Türkler içindeki bu bağı gururla anlatacağız.”

Spor Haberleri
 
Üst