Memleketler arası arenada ülkemizi muvaffakiyetle temsil eden e-spor ekibine yeni sponsor

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
793
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Son devirlerde giderek yaygınlaşan online ticaret platformları yalnızca yatırım ekosisteminde değil, dijital dünyanın bir fazlaca kulvarında yaptıkları atılımlarla da dikkat çekiyor. Son olarak Türkiye’de yatırımcıların en çok tercih ettiği platformların içinde yer alan Binomo’dan da değerli bir atak geldi. Online ticaret platformu, Türk e-spor grubu Sangal Esports ile sponsorluk mutabakatı imzaladığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya nazaran Binomo, bugüne kadar PUBG, CS:GO, Valorant, ZULA ve Wild Rift sahnelerindeki başarılarıyla öne çıkan Sangal Esports’un milletlerarası arenada Türk e-sporunu daha da uygun noktalara taşıma vizyonuna dayanak olacak.

Dijitalde doğup büyüyen markaların güçlerini birleştirmesini önemsiyoruz”

Hususa ait açıklama yapan Binomo Özel Projeler Uzmanı Anne Kmel, dijitalde doğup büyüyen markaların güçlerini birleştirmesini önemsediklerini belirterek şunları paylaştı: “Sangal Esports, milletlerarası arenada ülkenizi muvaffakiyetle temsil ederek Türk e-sporuna rol model olmayı amaçlıyor. Bizler de Türkiye üzere fazlaca değer verdiğimiz bir ülkenin bu kadar azimli ve başarılı bir e-spor grubuna dayanak olmaktan memnunluk duyuyoruz. Yakın vakitte dünyada büyüme amacıyla merkezini Hollanda’ya taşıyan ekibin bu işbirliğiyle hedeflediği ufka biraz daha yaklaşmasını diliyoruz. Bu sponsorluğu kullanıcılarımızla kutlamak maksadıyla Ağustos ayı sonuna kadar ‘BINOMOBONUS100’ kodu ile platformumuza katılan kullanıcılara 2 kat bonus armağan ediyoruz”

İsmini Türk-Altay mitolojisinden alıyor

Sangal Esports Kurucu Ortağı ve Operasyon Yöneticisi Emre Ergül ise sponsorluk muahedesine dair şunları söylemiş oldu: “Türk-Altay mitolojisinden aldığı ismini dünyaya duyurma amacıyla 2017’de alana çıkan Sangal Esports olarak bugüne kadar bir fazlaca muvaffakiyete imza attık. Artık ise dünyanın önde gelen ticaret platformu Binomo ile partnerliğimizi duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Binomo ile güçlerimizi birleştirerek amaçlarımıza yaklaşmaya devam edeceğimize ve işbirliğimizin meyvelerini yakın vakitte toplamaya başlayacağımıza inanıyoruz.”

Sangal Sports Hakkında:

İsmini Türk-Altay mitolojisinden alan ve küresel sahnelerde tüm dünyaya duyuran Sangal Esports, Haziran 2017’de Türk e-spor sahnesinin başkanı olmak ve memleketler arası turnuvalarda Türkiye’yi temsil emeliyle Emre Ergül tarafınca kuruldu. Tertip, birden çok oyunda Türk e-sporuna rol model olmayı ve küresel düzeyde en profesyonel biçimde temsil etmeyi hedefliyor. Ekibin bugüne kadar PUBG, CS:GO, Valorant, ZULA ve Wild Rift sahnelerinde imza attığı bir fazlaca değerli muvaffakiyet bulunuyor.
 
Üst