Rektör Budak yeni periyoda öğrencilerle başladı

Ryan

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
13,294
Puanları
36
Rektör Budak yeni periyoda öğrencilerle başladı
Ege Üniversitesi Öğrenci Toplulukları temsilcilerinden oluşan bir küme öğrenci Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın bir daha rektör atanması ötürüsıyla sürpriz bir ziyaret yaptı. Yeni periyoda Egeli gençlerle başlayan Rektör Budak, Egeli gençlerin ziyaretinden duyduğu memnunluğu lisana getirerek teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Ege Üniversitesi Rektörlük nazaranvine bir daha Prof. Dr. Necdet Budak atandı. Ege Üniversitesi öğrencileri Rektör Budak’ı konutu önünde karşılayarak pasta kesti.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Sevgili öğrencilerimize Ege Üniversitesi Rektörlüğüne bir daha atanmam sebebiyle hazırladıkları sürpriz kutlama için fazlaca teşekkür ediyorum. İkinci Rektörlük dönemimin birinci gününü öğrencilerimle geçirmenin tarifsiz memnunluğunu yaşıyorum. Güzel ki varsınız Allah mahcup etmesin, burada öğrencilerle bir muvaffakiyet kıssası yazdık. Eğitim öğretimde kalite manasında Türkiye’nin birinci akredite üniversitesi olduk. İnşallah Araştırma üniversitesi olma sürecimizde Aralık ayında açıklanacak. Artık yeni şeylerde söyleyeceğiz. Geldiğimden beri söylemiş olduğim şey öğrenci için buradayım, bir daha öğrenci için buradayız. O niçinle dayanağınız benim için epey kıymetli, bu biçimde geldiniz beni epey memnun ve onore ettiniz. Aslında iç dünyamda fazlaca hisliyim. Sağ olun var olun. Şahsımı bu nazaranve layık nazarann Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile YÖK Liderimiz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’a şükranlarımı sunarım” dedi.

Öğrencilerin pasta kesmesinden daha sonra, Ege Üniversitesi Türk Halk Dansları Topluluğu (TÜHAD) öğrencileriyle birlikte Rektör Budak halay çekti. Öğrenciler de yeni periyotta Rektör Budak’a muvaffakiyetler diledi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

ALINTIDIR
 
Üst