Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Ünitesi EDU pandemi devrinde online eğitimleri ile fark yarattı

Ryan

Global Mod
Global Mod
Katılım
25 Eyl 2020
Mesajlar
13,294
Puanları
36
Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Ünitesi EDU pandemi devrinde online eğitimleri ile fark yarattı
Farklı alanlardaki eğitimleriyle profesyonellere yönelik gelişim imkanı sunan Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi’nin (EDU), 6 farklı kategoride online olarak gerçekleşen 121 Açık Eğitim programında 1194 iştirakçi yer aldı.

Pandemi periyodunda programlarını online platformlara taşıyan EDU, İdare ve Liderlik, Finans, Pazarlama, Satış ve Perakende, Üretim ve Verimlilik, Eğitim ve Teknoloji olmak üzere 6 farklı kategoride ferdî iştirake açık programlar düzenledi. EDU tarafınca düzenlenen 121 Açık Eğitim Programı’nda toplam 1194 iştirakçi yer aldı.

19 yıldır kuruma özel programlar alanında kanıtladığı muvaffakiyetini, bireylerin iştirakine açık eğitimler alanına da taşıyan EDU, yaklaşık üç yıldır, mesleğinde ivme yaratmak isteyen herkes için farklı alanlardaki yönetimsel konularda kısa programlar ve sertifika programları sunuyor. EDU Yöneticisi Dr. Cüneyt Evirgen “EDU olarak kurumsal eğitimlerde sürdürdüğümüz iş modelinin, küresel dünyanın değişen ve gelişen iş tertibine süratli ahengi ve öncü yaklaşımı yardımıyla özgün yaklaşım ve uygulamalarımız, operasyonel hizmet kalitesi ile kurumlar ve bireyler nezdinde yarattığımız katma pahanın ne kadar tesirli olduğunu milletlerarası sıralamalarda aldığımız derecelerimiz ile kanıtladık. Yönetici eğitimleri konusunda ülkemizdeki bir hayli kuruma örnek olmaktan ve öncülük etmekten dolayı da gururluyuz. Üniversitemizin dünyadaki yerini daha da ileri taşıyarak, geleceğe iz bırakan sektörel öncülüğümüzü sürdürmeye kararlıyız. Bireylere yönelik düzenlediğimiz açık eğitim programlarıyla, bireylerin profesyonel yetkinliklerini geliştirmeye devam ediyoruz. Yakın bir vakit içerisinde Kurumsal Eğitimlerdeki sıralamalarımızın yanı sıra Açık Eğitimler alanında da dünya sıralamalarında, üniversitemizin ve EDU’nun gelecek vizyonuna yakışır biçimde yer alacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

EDU Açık Eğitimler İş Alanı Yöneticisi Pınar Elmasoğlu ise, EDU’nun portföyde yer alan eğitimleri online platformlara taşırken, içerik kalitesinden ödün vermediklerini, iştirakçiler için en faal öğrenme metotlarını kullanarak tasarlanan programlara talebin devam ettiğini, pandemi devrinde bireylerin iş alanlarında derinleşmek ya da bölüm değiştirebilmek için yeni yetkinlikler kazanma maksatlarının iştirak sayılarına olumlu yansıdığını tabir etti.

19 yıldır faaliyetlerini sürdüren EDU, Financial Times Executive Education Customised Programs Dünya sıralamasında yükseliş ivmesiyle listelerde üç yıldır yer alıyor. Türkiye ve etraf coğrafyadan öbür bir kurumun dahil olamadığı sıralamada EDU, son olarak 55. sıraya yükselmişti. Kurumsal eğitimlerdeki bu muvaffakiyetini, son 3 yıldır Açık Eğitimler alanına da taşıyan önümüzdeki periyotta bir daha EDU, farklı kategorilerde, profesyonellerin farklı yetkinlik geliştirme gereksinimlerine yönelik olarak düzenleyeceği 60’dan fazla açık eğitim programıyla profesyonellerin meslek planlamasına katkı sağlayacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

ALINTIDIR
 
Üst