Son senelerda azalan spor aktivitelerini kurduğu platformla artırmayı hedefliyor

onurnisan

New member
Katılım
22 May 2021
Mesajlar
786
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Veysel Kahveciler, projenin bilgileri hakkında açıklamalarda bulundu. Pandemi periyodunda toplu olarak yapılan aktivitelerin yapılamamasının bu projeyi hayata geçirmede kıymetli bir tesiri olduğunu tabir eden Kahveciler, “Pandemiye karşın toplu aktivitelerle insanları bir ortaya getirip spor yapmalarına vesile oluyoruz” sözlerini kullandı.

Sistemin işleyişiyle ilgili de bilgi veren genç teşebbüsçü Kahveciler “Maç Yap ismini verdiğimiz bu projede kişisel olarak futboldan başlayarak tüm spor kollarını sistemimize dahil etmeyi planlıyoruz. macyap.com.tr web portalı size, istediğiniz ve müsait olduğunuz anlarda sunduğu maçlara katılma bahtı ve spor yapma imkânı sunuyor. Örneğin, meskeninizde otururken futbol oynamak istiyorsunuz çabucak ilgili web portalına girerek size en yakın maçlardan birine katılıyor ve sizin üzere iştirak sağlayan öbür sporseverlerle birlikte aktivitenizi gerçekleştiriyorsunuz. Tıpkı aktiviteye tüm arkadaşlarınızı da toplumsal medya linkleri üzerinden davet edip onların da iştiraklerini sağlayabiliyorsunuz” diye konuştu.

Futbolla başladı, farklı spor kısımlarıyla büyüyecek

Şimdilik futbol ile hizmet vermeye başlayacak platformun ilerleyen günlerde basketbol, voleybol, tenis ve talep gelen tüm spor kollarında kullanıcılara hizmet vereceğini vurgulayan Kahveciler bayanlara özel maçların da olduğunun muştusunu verdi.

“Futbol ile hizmet vermeye başlayan platformumuzda maçların birçoğuna bayan sportmenlerin katılabiliyor olması ve yalnızca bayanlara özel maçların da sistemde nizamlı olarak yer alacak olması tahminen de bu platformu başkalarından ayıran en kıymetli ayrıntılardan birisi” diyen Kahveciler, projenin açık, kapsayıcı, toplumsal bağları kuvvetlendiren ve spora katkı sunan bir proje olması ötürüsıyla kısa vakitte büyük kitlelere ulaşacağını düşündüğünü, genç nüfusun hayli sık yararlanacağı bu portalın, gençleri spora sevk ederken berbat alışkanlıklardan uzaklaştıracağını ve vakit içinde bireylere sağlıklı hayat sunma konusunda katkı sağlayacağını umduğunu söz etti.
 
Üst